Glasba na poslovnem dogodku ali privat zabavi

Glasbenik na poslovnem dogodku

Solo nastop ali koncert s spremljevalnim bandom

Ena mojih glavnih odlik je dejstvo, da se lahko prilagajam posameznim dogodkom in skupinam ljudi. Brez problema me lahko najamete kot:

  • glasbenika za ozadje oz. spremljavo ob večerjah in poslovnih druženjih,
  • glasbenika za zabavne večere (bari, klubi, rojstnodnevne zabave, obletnice,…)
  • glasbenika s spremljevalnim bandom za večje poslovne in družabne dogodke
Loading tracks...

Glavne značilnosti nastopa

  • pevec in kitarist (moški vokal in akustična kitara)
  • rock, pop, moderna in starejša glasba na akustični kitari ali s spremljevalnim bandom (4 članska zasedba Anzhe & Mojband)
  • izkušen solo glasbenik z večletnimi izkušnjami tako doma kot v tujini (Ciper, Avstrija, Nemčija, Angija, Poljska, Češka,…)
  • učen vokalist
  • DJ oz. tudi kombinacija z živo glasbo
  • na voljo po celi Sloveniji in v Evropi

Anzhe & Mojband v živo

Ozvočenje in luči za do 200 ljudi

Na voljo imam vrhunsko ozvočenje FBT CS-100 in baterijsko napajane LED luči, ki pokrije dogodke do 200 ljudi. Za manjše dogodke je na voljo tudi baterijsko napajano ozvočenje priznanega ameriškega proizvajalca Elite Acoustics, ki me podpira tudi kot njihovega umetnika. Baterijsko ozvočenje je posebej primerno za tam, kjer se ne sme videti kablov, saj sta zvočnika, mikrofoni in kitara med seboj povezani brezžično.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšno glasbo igraš na dogodkih?

Vedno poslušam naročnika in ga prosim za čimveč informacij. V kolikor ocenim, da nisem najbolj primeren kandidat za njegove potrebe, mu to tudi povem in predlagam kakšno alternativo. Načeloma pa na dogodkih igram glasbo s poudarkom na POP, ROCK in SLOVENSKI glasbi od 60-ih let pa do modernih radijskih hitov.

Koliko časa traja program?

Solo program ali program z bandom načeloma trajata 3 x 45 min oz. po dogovoru.

Kaj potrebujemo za najem na privat zabavi ali zabavi v baru?

Ničesar razen električnega priključka. Za ozvočenje in luči poskrbim sam ter ju vključim v ceno. Pokličite me na 041 464 316 ali pa mi napišite mail in dogovorili se bomo za termin.

Kaj potrebujemo za najem na poslovnem dogodku ali festivalu?

V tem primeru pošljem tehnični rider, ki ga lahko najdete tudi na moji strani. Tam je opisano kakšno opremo potrebujemo in kakšne so naše zahteve. Proces je identičen kot pri ostalih glasbenih skupinah.

Te lahko najamemo tudi ko DJ-a?

Da, sem izkušen DJ, ki ne uporablja računalnika, ampak profesionalno mešalno mizo Pioneer XDJ RX 2, ki ima vso glasbo na USB ključkih. Za dogodek do 200 ljudi priskrbim tudi lastno ozvočenje. Kot DJ imam veliko referenc za različne party dogodke (poroke, Planica, after party-ji)

Kakšna je cena?

Cena je splošno težko določljiva in je odvisna od želja naročnika. Za vse vrste zabav sem finančno dosegljiv. Za več informacij mi prosim pišite na email ali pa pokličite na 041 464 316.

Anzhe & mojband - Locked out of heaven (v živo Vopa Pub)

Anzhe - No roots (v živo Noč na Vrhniki 2018)

Te zanima več informacij o igranju na poroki oz. poročnem obredu?

Potem klikni na spodnji gumb in si oglej ponudbo.

Glasba na poroki oz. poročni ceremoniji zahteva drugačen pristop. Med poročnim obredom se zaigra približno štiri različne pesmi, ki si jih mladoporočenca lahko izbereta sama. Veliko parov po mojem prepričanju dela napako, ko glasbi med samo  poročno ceremonijo ne daje dovolj pozornosti.