Trgovina je v izdelavi, prosim za razumevanje.

Splošni pogoji spletne trgovine Anzhe.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino Anzhe.si upravlja podjetje Anže Gregorič s.p., Koroška ulica 7, 4280 Kranjska Gora, matična številka: 6525393000, davčna številka: SI49193872. Podjetje ni DDV zavezanec.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Anzhe.si, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Anzhe.si in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa in dostave naročenega blaga.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Vrste uporabnikov

Z registracijo na https://anzhe.si/moj-racun/ postanete član spletne trgovine Anzhe.si. Pravico do nakupa v spletni trgovini Anzhe.si imajo registrirani člani in tudi gostje, ki opravijo hitri nakup in se pred nakupom ne rabijo registrirati.

Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Če želi uporabnik kadarkoli svoj naslov elektronske pošte ali geslo zamenjati z drugim, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu.

Dostopnost informacij

Trgovina Anzhe.si se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) način plačila in dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba artiklov in cene

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene v spletni trgovini Anzhe.sia ažurirajo in spreminja pogosto. Cena v spletni trgovini Anzhe.si je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine. Cene NE vsebujejo DDV, saj podjetje ni davčni zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Oddaja naročila

Kupoprodajna pogodba med Anzhe.si in kupcem je v spletni trgovini Anzhe.si sklenjena v trenutku, ko trgovina kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Anzhe.si kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo.

Rok dostave

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Anzhe.si naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih izdelkov in naročilo potrdi v roku 24 ur (s poslano Ponudbo ali Računom) oziroma z razlogom zavrne. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila naročena med vikendom in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.

V primeru naročila virtualnega e-izdelka (mp3 skladbe), le-tega prejmete v roku nekaj ur po prejetju vašega nakazila. E-izdelke prejmete na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob oddaji naročila in v svoj uporabniški račun na www.anzhe.si

Načini plačila in strošek dostave

Spletna trgovina Anzhe.si omogoča naslednje načine plačila:
1. z gotovino ob prevzemu preko Pošte Slovenije,
2. po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja,
3. s Paypalom na račun podjetja

Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 50,00 € so brezplačni, do 30,00 € je cena pakiranja in dostave 2,99 €

Izdaja računa

Anzhe.si po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Vklopi razum, zahtevaj račun