Snemanje novega singla ‘Zate bi’

Anzhe snema nov single Zate Bi

Kot glasbenik, pevec in kitarist bi se s svojo pop glasbo rad bolj približal slovenski publiki, zato v letu 2020 napovedujem vsaj dva nova singla.

Zadnja moja avtorska pesem z naslovom Pozitiven song je izšla leta 2016, zato je čas za novo. Trenutno je v izdelavi pesem ‘Zate bi’, ki nosi posebno zgodbo. Gre za pesem, ki bi jo v teoriji vsak moški lahko zapel svoji izbranki. Pesem se snema v studiu Metro s producentom Petrom Ošlajem, predvidoma pa bo na voljo za poslušanje v mesecu aprilu 2020.

Novica iz revije Story

Spomnimo, Anže Gregorič oz. Anzhe je kitarist in pevec iz Kranjske Gore. Njegov zadnji singel nosi naslov “Pozitiven song”, po treh letih premora pa se Anzhe vrača v studio, kjer s Petrom Ošlajem ravno snemata novo pesem z naslovom “Zate bi”? “To je pesem, ki bi jo v teoriji lahko vsak moški zapel svoji partnerici”, pravi Anzhe. Pesem bo predstavljena na koncertu “Anzhe in prijatelji”, ki ga sam organizira 29.12.19 v Ljudskem domu v Kranjski Gori, radijske postaje pa naj bi dosegla takoj po začetku leta 2020. To pa ni edina Anzhetova novost: “Poleg novega singla me od letos lahko slišite tudi s spremljevalnim bandom.” Vabljeni torej v Kranjsko Goro na njegov koncert ali ga ulovite kje drugje, saj veliko nastopa tudi izven domačega kraja.

Anzhe - Pozitiven song